Χαλκίδα 2011
There are no translations available.

 

Το 2ο Σαλόνι Γάμου Βάπτισης και Ομορφιάς αποτέλεσε συνέχεια της πρώτης διοργάνωσης που έγινε το Φεβρουάριο του 2010 στη Χαλκίδα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Και οι φετινοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις καλύτερες επιχειρήσεις του χώρου, να συγκρίνουν και να επιλέξουν αυτές με τις οποίες θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη γαμήλια τελετή, τη βάπτιση, τα γενέθλια, όπως και κάθε κοινωνική τους εκδήλωση.


Το 2ο Σαλόνι Γάμου Βάπτισης και Ομορφιάς διεξήχθη από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2011 (Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ - δίπλα στο κολυμβητήριο) αποτέλεσε και φέτος το κορυφαίο γεγονός και συνδυάστηκε με επιδείξεις μόδας, κληρώσεις δώρων και εντυπωσιακά events.


Τη διοργάνωση επιμελήθηκε η εταιρία EXPOCOM και την κατασκευή η ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ.

 

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.