Εκθέσεις στην Καβάλα
There are no translations available.

Η αρχή της επαγγελματικής μας δραστηριότητας έγινε από την 1η Εκθεση Ειδών Κατοικίας στο Ξενοδοχείο Ωκεανίς το 1990. Ακολούθησαν 6 Εκθέσεις στο   Φουαγιέ του Διοικητηρίου Καβάλας, αλλά και στο Πάρκο Φαλήρου έως το 1993. Επίσης πραγματοποιήθηκαν 2 Εκθέσεις Auto - Moto στον υπαίθριο χώρο του Γυμναστηρίου της Καλαμίτσας και στην παραλία της Καβάλας.

Από τα μέσα του 1993 και μετά ο κ. Μακαρίου μέσω της   Crescendo Advertising Ε.Ε. και της Ιολάνδης Ο.Ε. προχώρησε σε περιφερειακές Εκθέσεις πανελλαδικά όπως Ξάνθη, Σέρρες, Βόλος, Καστοριά, Κοζάνη, Χαλκίδα, Βοιωτία, Λέσβο, Χίο, Σάμο κ.α. σε μια εποχή που ελάχιστες εκθέσεις γινόταν πανελλαδικά δημιουργήθηκε και εδραιώθηκε ο θεσμός της Έκθεσης σε πολλές πόλεις.

Έτσι άνοιξε ο δρόμος των εκθέσεων στο Νομό Καβάλας και ακολούθησαν οι διοργανώσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Από το 2005 και μετά υπάρχει μια καθετοποιημένη επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο "ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ" - ειδικευμένη και με πλούσια εμπειρία στη Διοργάνωση και Κατασκευή Εμπορικών Εκθέσεων και Περιπτέρων που συνεχίζει την πανελλαδική της δραστηριότητα.

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.