Έκθεση Θάσος 2012
There are no translations available.

Από τις 26 έως 30 Απριλίου και για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η 3η Έκθεση Εμπορίου - Υπηρεσιών - Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας Ν. Θάσου.

Η Έκθεση φέτος είναι ανανεωμένη και αναβαθμισμένη!!

Σε νέο χώρο (στο νέο Λιμάνι Θάσου) όπου είναι ευκολότερη η πρόσβαση των επισκεπτών

Με έμφαση στην παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας που αυξάνει την επισκεψιμότητα

Με μια προσφορά από όλες τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης που "σπρώχνει" τις πωλήσεις σας

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Σωματείου Επαγγελματιών Ν. Θάσου και έχει την ευρεία υποστήριξη του Δήμου Θάσου, των τοπικών Φορέων του Νησιού αλλά και των λοιπών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Με τον αέρα των δύο προηγούμενων επιτυχιών που κάνει τους Θάσιους καταναλωτές να την αναμένουν για να βρουν λύσεις.

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.