Έκθεση Θάσος 2010
There are no translations available.

Η 1η Έκθεση Εμπορίου - Παραγωγής - Υπηρεσιών Θάσου, η οποία λειτούργησε από τις 16 έως 19 Απριλίου 2010 στο Γήπεδο Θεαγένους στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Η επισκεψιμότητα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Προσήλθαν 5.263 μοναδικοί επισκέπτες και το σημαντικό ήταν ότι αρκετοί από αυτούς ήταν εκτός νησιού, ιδιαίτερα από την περιοχή της Χρυσούπολης.

Κατά την άποψη των εκθετών και των επισκεπτών η Έκθεση είχε καλή οργάνωση, επισκεψιμότητα από επαγγελματίες και το γεγονός αυτό οδήγησε στο κλείσιμο αρκετών συμφωνιών.

Οσον αφορά στις παράλληλες εκδηλώσεις και ειδικά για την ενημερωτική ημερίδα της Κυριακής 18-4 η οποία είχε θέμα τα "Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα, Καταστήματα Εστίασης" με εισηγητή τον κ. Γουναρίδη, συγκέντρωσε αρκετό κοινό από επαγγελματίες του νησιού και σημειώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα παιδιά διασκέδασαν ανακυκλώνοντας, κάνοντας face painting και παίζοντας παιχνίδια από την ομάδα των εμψυχωτών που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο της Έκθεσης.

Το πρώτο βήμα για να γίνει η Έκθεση της Θάσου θεσμός έχει ήδη γίνει. Ξεκινάμε ήδη την προετοιμασία για την 2η Έκθεση, ώστε να είναι πιο οργανωμένη και πιο άρτια και να αφήσει τις ίδιες και καλύτερες εντυπώσεις από την 1η Εκθεση.

Η "Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων" ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην Έκθεση με περίπτερο και όλους αυτούς που την επισκέφθηκαν.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την Έκθεση.

 

thasos1thasos2thasos3thasos4thasos5thasos6

 

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.