Αρχική Εκθέσεις Γενικές Νησιά Λέσβος Έκθεση Σκάλα Καλλονή 2010


Έκθεση Σκάλα Καλλονή 2010
There are no translations available.

Φέτος για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια η καθιερωμένη Έκθεση Λέσβου που γινόταν στο Λιμάνι της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε στη Σκάλα Καλλονής.

Η 13η Έκθεση Εμπορικής και παραγωγικής φυσιογνωμίας Ν. Λέσβου συνδιοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλονής, το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων και το Studio Ιδέα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καθώς και οι επιχειρήσεις της Καλλονής που λάμβαναν μέρος στην Έκθεση στη Μυτιλήνη ήθελαν πάντα να πραγματοποιηθεί και στον τόπο τους.

Η Έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ακολουθούν φωτογραφίες από την Έκθεση.

 

 

 

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.