Αρχική Εταιρία Ποιοί είμαστε


Ποιοί Είμαστε
There are no translations available.


 

Το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων ιδρύθηκε το 1990 από το Μιχάλη Μακαρίου, έχει έδρα την Καβάλα και ειδικεύεται στη διοργάνωση και κατασκευή Εμπορικών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων.

 

Η πολύχρονη αυτή εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκόμισε, οδήγησε στη δυνατότητα κάλυψης ποικίλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Έτσι σήμερα το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων καλύπτει όλη την Ελλάδα, με τις τεχνικές δυνατότητες που έχει, υπαίθριες εκδηλώσεις των Δήμων και Κοινοτήτων, catering, συνέδρια, γάμους, βαφτίσεις, ατομικές γιορτές, ομιλίες, συναυλίες κ.λ.π.

 

Παράλληλα το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων έχει τη δυνατότητα της συνολικής διοργάνωσης, ειδικά σε Δήμους και Κοινότητες, που θέλουν να προβάλουν τα τοπικά τους προϊόντα και υπηρεσίες, τα εορταστικά τους προγράμματα καθώς επίσης και να καλύψει το κεφάλαιο «Προβολή – Δημοσιότητα» για οποιοδήποτε σχετικό πρόγραμμα της Ε.Ε. είναι σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσει.

Για το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων ο σχεδιασμός, η γρήγορη εγκατάσταση, οι ποικίλες τεχνικές λύσεις και η άρτια αισθητική τους σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, διαμορφώνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας.

 

Οι συστάσεις που υπάρχουν για το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων αποτελούν την «εγγυητική επιστολή» για κάθε είδους συνεργασία.

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.