Αρχική Εταιρία Σκοπός μας


Σκοπός της εταιρίας
There are no translations available.

 

Σκοπός της εταιρίας

 

Η εταιρία έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητά της το 1990 και έχει διοργανώσει και κατασκευάσει με επιτυχία πολλές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα.

Με βάση την ιστορία της σκοπός της είναι κάθε φορά, σε κάθε διοργάνωση ή κατασκευή μιας έκθεσης να ξεπερνάει τον εαυτό της και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, αφήνοντας μόνο ευχαριστημένους πελάτες από τη συνεργασία.

Με τη βεβαιότητα ότι παρέχουμε λυόμενες κατασκευές άψογης αισθητικής και λειτουργικότητας και κυρίως ασφάλειας είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιεσδήποτε ανάγκες και να παρέχουμε ιδανικές λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Για τη "Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων" μία έκθεση είναι ένας δημιουργικός χώρος που φέρνει τους ανθρώπους κοντά!!

 

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.