Αρχική Εταιρία Νέα - Ανακοινώσεις


Νέα - Ανακοινώσεις
There are no translations available.

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την 14η Έκθεση Λέσβου η ημερομηνία διεξαγωγής της μετατίθεται δύο εβδομάδες μετά.

Η Έκθεση δηλαδή θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως 10 Οκτωβρίου 2011 στο Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Ετσι οι επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή θα διευκολυνθούν όσον αφορά την αποστολή εμπορευμάτων από την ενδοχώρα, καθότι το μήνα Σεπτέμβριο, λόγω και των πολλών εκθέσεων πανελλαδικά, τα εκθέματα δεν επαρκούν κι επιπλέον δημιουργείται δυσκολία στο να παρευρεθούν στην Έκθεση και στις εκδηλώσεις της συνεργάτες των επιχειρήσεων του νησιού από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η πληρότητα της Έκθεσης έχει φτάσει το 75% ενώ αυξημένο φαίνεται να είναι και το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού όσον αφορά το τι θα δει και τι θα ακούσει κατά τη διάρκεια των παράλληλων εκδηλώσεων στην Έκθεση.

 

 

 

21 - 26 Σεπτεμβρίου 2011

 

14η Έκθεση Εμπορικής και Παραγωγικής Φυσιογνωμίας Λέσβου στο Λιμάνι της Μυτιλήνης

 

Η φετινή Έκθεση Λέσβου έχει την υποστήριξη των Αρχών και των Φορέων του τόπου και θέτει ως κύριο στόχο την τόνωση των συναλλαγών και την ανύψωση του ηθικού των επιχειρήσεων και των καταναλωτών της αγοράς.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30 Ιουλίου 2011

Περισσότερες από 1000 εταιρίες κατασκευαστές και εισαγωγείς, μελετητές και εγκαταστάτες, καθώς και Φορείς και Σύνδεσμοι από το χώρο της Ενέργειας ενημερώνονται και καλούνται να συμμετάσχουν στην 14η Εκθεση Λέσβου 21-26 Σεπτεμβρίου 2011 στο Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δημιουργείται φέτος με την προσθήκη εκδηλώσεων όπου δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να δειγματίσουν αναλυτικά τα προϊόντα τους σε γκρουπ ενδιαφερομένων καταναλωτών δημιουργεί θετικές προσδοκίες της συνέχισης του επιτυχημένου θεσμού στο νησί μας.

Οι εκδηλώσεις των Φορέων και Αρχών που θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις των ιδιωτών θα κινούνται όλες στην κατεύθυνση συγκεκριμένων και εφικτά οικονομικών λύσεων με σκοπό να μειωθεί ο οικογενειακός και επιχειρηματικός προϋπολογισμός και να εξοικονομηθεί ενέργεια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στις εκδηλώσεις που αφορούν την εξαγωγιμότητα των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα και η προσπάθεια που καταβάλουν οι διοργανωτές να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις (ο ικανά καταστατικά αριθμός επιχειρήσεων) για τη δημιουργία συνδέσμου εξαγωγέων Λέσβου με άμεση προοπτική να εξελιχθεί σε Σύνδεσμο Εξαγωγέων Νήσων Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη.

"Ακόμη και όσοι το σκέφτονται αλλά διστάζουν" θα πληροφορηθούν ποικίλες αλλά εφικτές οικονομικά ιδέες και λύσεις για να ανακαινίσουν το σπίτι ή το εξοχικό τους μέσα από ημερίδες εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη διάρκεια της Έκθεσης.

Η πρωτότυπη και πρωτόγνωρη για το Νησί προσπάθεια διευρύνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και συμβάλει ώστε η 14η Έκθεση Λέσβου να συντελέσει στην τόνωση της τοπικής αγοράς.


 

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.