Βόλος: ΑΡΓΩ
There are no translations available.

Η Αργώ στην ελληνική μυθολογία ήταν το πλοίο στο οποίο επιβιβάστηκαν οι Αργοναύτες με σκοπό να μεταβούν στην Κολχίδα και να κλέψουν το χρυσόμαλλο δέρας. Πήρε το όνομά της από τον κατασκευαστή της Άργο, γιο του Φρίξου και της Χαλκιόπης. 
Η Αργώ περιγράφεται ως το γρηγορότερο και το πιο στερεό σκάφος της εποχής της. Επιπλέον ήταν εξαιρετικά ελαφρύ, ώστε να παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς του στη στεριά από το πλήρωμά του. Κάποιες άλλες πηγές προσδιορίζουν το μήκος του πλοίου στα 50 έως 60 μέτρα.

Η σύγχρονη Αργώ κατασκευάστηκε με τα ίδια υλικά, και το 2006 ξεκίνησε το δικό της ταξίδι, αναζητώντας το Χρυσόμαλλο δέρας της δικής μας εποχής.

Τα δύο τελευταία χρόνια, όταν η ΑΡΓΩ  βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης φιλοξενείται στη λυόμενη κατασκευή της εταιρίας μας.


 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.