Αρχική Επικοινωνία Εκδήλ. ενδιαφέροντος


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 
Ο τομέας σας: :: Επιλέξτε την ιδιότητα ή το αντικείμενό σας.
 
Ονοματεπώνυμο: :: Εσείς ο ίδιος εάν πρόκειται γιά ιδιώτες, ή ο αρμόδιος υπεύθυνος επικοινωνίας προκειμένου για επιχειρήσεις και οργανισμούς.
 
 
 
Περιοχή σας: :: Συμπληρώστε την πόλη ή την περιοχή όπου βρίσκεται η έδρα της δραστηριότητάς σας.
 
Ο δικτυακός σας τόπος: :: Συμπληρώστε -εφόσον υφίσταται- την ιστοσελίδα σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε και το πρόθεμα http://
 


 
Χρόνος διεξαγωγής: :: Επιλέξτε την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει
 
 


 
 Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.